Har bokset mod både Paul og Fury: Bokser er ikke i tvivl om, hvem der vinder

24/02/2023 07:53

|

Nicolai Busekist

Foto: James Chance/Getty Images

Mest læste i dag

En bokser, der har delt ringen med både Jake Paul og Tommy Fury, har afsløret, hvem han tror, der kommer til at vinde kampen.

Efter flere forsøg, ser det ud til, at Jake Paul og Tommy Fury endelig kommer til at bokse mod hinanden i Riyadh i Saudi-Arabien i weekenden.

Oprindeligt skulle de have bokset allerede i december 2021, men her måtte Fury trække sig på grund af en skade. I august sidste år havde de også aftale en kamp, men her trak Fury sig på grund af visumproblemer.

Forud for weekendens kamp har MMA-stjerne og bokser Anthony Taylor gjort det klart, at han ved, hvem der kommer til at vinde.

Taylor var Pauls sparringspartner i 2021, og boksede mod Fury i en officiel kamp senere samme år, hvor han tabte på point.

"Jake kommer til at bokse rundt med Tommy. Han er bare en langt bedre bokser," fortalte han til The Sun.

"Jake kommer til at kontrollere ham med sine modangreb. Jake er mere fleksibel og mere flydende end Tommy. Han har en højere IQ i ringen."

"Jake kommer til at dominere Tommy. Jeg kan godt se en mulig knockdown af Jake, men jeg tror, at Jake kommer til at vinde ved enstemmig beslutning."

"Jake arbejder bare hårdere end Tommy. Vi kan se ham gøre arbejdet, og vi kan se det inde i ringen."

"Jeg prøver ikke at sige noget dårligt om Tommy. Han er også en bokser og træner hårdt, men vi har ikke set en udvikling fra Tommy."

"Vi har ikke set en ændring eller en forbedring. Det har bare været den samme Tommy Fury."

Paul og Fury skal bokse mod hinanden søndag i denne uge. Det forventes, at deres kamp vil start cirka 22.30 dansk tid.