Hearn afslører: Dette kan blive Joshuas næste modstander

Af: Nicolai Busekist

|

08/04/2023 08:00

Mest læste i dag

Eddie Hearn har åbnet op omkring, hvad der potentielt kan blive den næste modstander for Anthony Joshua.

Det er ikke alle fans af boksning, der ser frem til Anthony Joshuas næste kamp, efter det er kommet frem, at det kan vise sig at blive en kamp mod den britiske rival Dillian Whyte.

I sidste weekend vandt Joshua over Jermaine Franklin på point. Det var hans første kamp tilbage i ringen, efter at have tabt to kampe i træk til ukrainske Oleksandr Usyk.

Der var ikke tale om en overbevisende sejr, men ikke desto mindre vandt den 33-årige Joshua på point i sin første kamp under sin nye træner, Derrick James.

Efter den seneste kamp mellem Joshua og Franklin, sagde boksepromoter Eddie Hearn, at de arbejder på kampe i både juli og december.

Og det ser ud til, at Matchroom-chefen ikke har planer om en kamp mod Tyson Fury. Derimod er planen at afvikle en kamp mellem Joshua og Whyte i juli.

De kæmpede først gang mod hinanden som amatører, hvor Whyte vandt. Men AJ tog revanche i de professionelle rækker og sikrede sejren i deres kamp i 2015.

En revanchekamp kan nu være på vej i juli, men det er langt fra alle, der er overbevist om kampen.

"Jeg tror, Dillian kunne bringe uhyret frem i AJ. Kunne være afgørende. Men begge er for tiden i tilbagegang, så det kan også være forfærdeligt," skrev en bruger på Twitter.

"Det er en god kamp for begge boksere. Især for AJ til at bygge sig selv op med sin nye træner," skrev en anden.

Ikke alle mener dog, at det er en god kamp at sætte op, da flere fans mener, at resultatet kan forudses allerede nu.

"Ingen ønsker at se dette, gør de? Igen, endnu et meget forudsigeligt resultat. Joshua vinder på et midt til sent stop," skrev en bruger.