Jake Paul kritiseres for særlig klausul: Han er bange

Af: Nicolai Busekist

|

14/07/2022 10:00

Mest læste i dag

Jake Paul bliver af Hasim Rahman Jr kritiseret for at have indsat en særlig klausul i deres kontrakt, og beskylder ham derfor for at være bange.

Den 31-årige Hasim Rahman Jr har skrevet under på at gå i ringen med Jake Paul med blot en måneds varsel, selvom vægtgrænsen er sat ved 200lb (90,7 kg).

Derfor skal han smide en del vægt, da han i april boksede med en vægt på 224lb (101 kg). Han skal derfor træne intensivt, inden han går på vægten den 5. august.

Paul har desuden sørget for, at der er blevet indskrevet en særlig rehydreringsklausul, hvilket betyder, at Rahman ikke må veje over 215lb (97,5 kg) under indvejningen på andendagen.

Hasim er dog ikke begrænset i forhold til, hvilken vægt han må have, når han endelig træder ind i ringen. Alligevel kritiserer han klausulen.

"Jake er bange. Hvis ikke, så ville han have kæmpet mod mig i sværvægt. Især når det er med så sen varsel," sagde Rahman til SunSport.

"Han ville ikke have forsøgt at dræne mig ned til 200 lb og snyde mig under 210 lb. Det var det, de prøvede at gøre."

"Så sender de mig en kontrakt og siger: 'Her, det er tag det eller ej. Hvis du ikke tager det, vil du aldrig nogensinde få en mulighed for at kæmpe mod Jake Paul igen'."

"Hver bokser på planeten ønsker at kæmpe mod Jake Paul. Alle vil tæve denne fyr. Så selvfølgelig tog jeg imod det."