Jake Paul langer ud efter kritikere

Af: Nicolai Busekist

|

15/05/2022 08:00

Mest læste i dag

Jake Paul har langet ud efter sine kritikere. Han har gjort det klart, at han er ligeglad med, om han bliver taget seriøst som bokser eller ej.

YouTube-stjerne, der er blevet bokset, har vundet fem kampe, siden han fik sin debut i 2020. Han har dog mødt en del kritik for sine modstandere, fordi han endnu ikke har været i ringen med en professionel bokser.

På trods af, at der er mange, der har kritiseret ham, har Jake Paul gjort det klart, at det ikke går ham på. Han har nemlig altid skulle lægge øre til, at han er blevet kritiseret, siden han blev kendt.

"Jeg er skide ligeglad, du ved," sagde han i podcasten 'Uninterrupted's The Shop' ifølge The Sun.

"Da jeg var yngre, påvirkede kommentarerne mig bestemt, fordi jeg ikke var så selvsikker. Da jeg begyndte at komme frem på Vine, blev jeg til sidst følelsesløs over for dem."

"Nu er jeg ligeglad med, hvad folk siger, medmindre det er en gennemarbejdet tanke fra en, der har succes og er gået i det mindste lidt i mine sko."

Jake Paul skal i ringen igen i august, efter at have bokset mod Tyron Woodley i december, hvor han skulle have bokset mod Tommy Fury, som endte med at trække sig fra kampen.