Jake Paul med lukrativt tilbud til Tommy Fury

09/01/2023 09:55

|

Nicolai Busekist

Foto: Christian Petersen/Getty Images

Mest læste i dag

Jake Paul er klar til at tage en kamp imod Tommy Fury, og har endda tilbudt ham en ganske betragtelig sum penge.

En kamp mellem Jake Paul og Tommy Fury har længe været på tale, men det er endnu ikke blevet en realitet.

Nu lyder det, at Fury er blevet tilbudt, at en kamp kan blive afviklet den 18. februar i Manchester, hvor de to kamphaner endelig kan komme til at stå ansigt til ansigt.

Fury har to gange trukket sig fra en kamp mod Paul få uger før tid, men nu er der igen forhandlinger om at få en kamp i stand.

På de sociale medier har der været rygter om, at en kamp kan komme til at finde sted den 25. februar i Saudi-Arabien. Det lyder desuden, at Fury er blevet tilbudt 2 millioner pund (16,8 millioner kroner), hvis han tager imod kampen.

"Jeg kan ikke bekræfte eller afkræfte denne specifikke udtalelse," lyder det fra Paul.

"Hvad jeg kan bekræfte er, at Tommy Fury aldrig kommer til at se den slags penge, han bliver tilbudt for at træde i ringen med mig. Og alligevel bliver han ved med at flygte."

Ikke nok med det, så lyder det også fra The Mirror, at Paul har tilbudt Fury, at de kan afvikle kampen i Manchester, som er den britiske boksers hjemby.

"Jeg har gjort alt i min magt for at få kampen mod denne 8-0-bokser til at finde sted, herunder tilbudt ham at tage til Manchester den 18. februar i samarbejde med Frank and George Warren," har Paul udtalt til Mirror.

"Jeg ser på ethvert alternativ for at få denne kamp til at fungere."

Det lyder, at begge tilbud fortsat er på bordet hos den britiske bokser, men at han vil tjene mere, hvis han vælger at tage imod tilbuddet om at bokse i Mellemøsten.