Jake Paul melder ud: Den er aflyst

Af: Nicolai Busekist

|

07/07/2022 08:00

Mest læste i dag

Jake Paul har slået fast, at den længe ventede kamp mellem ham og britiske Tommy Fury er blevet aflyst - for anden gang.

Den amerikanske YouTube-stjerne har været rasende på Tommy Fury i de seneste dage, fordi han ikke har formået at løse sine problemer med indrejse i USA.

Jake Paul mener, at Fury bevidst nægter at løse problemer, fordi han gerne vil undgå at afgøre deres rivalisering.

Dette har nu fået ham til at trække stikket på kampen, der skulle have fundet sted den 6. august i New York. Og potentielt betyder dette, at kampen aldrig kommer til at finde sted.

Tidligere på ugen gav han Fury en frist på 72 timer til at få styr på sin situation, men dette formåede han ikke. Derfor har Jake Paul nu aflyst kampen.

"Fury har modtaget en annulleringsvarsel. MVP gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe ham og hans hold," skriver Jake Paul på Twitter.

"Han var ikke interesseret, og han gik bogstaveligt talt i skjul. Anden gang i træk, at han har trukket sig."

"For anden gang i træk vil jeg nu træde i karakter og tage imod en ny modstander med kort varsel. 6. august. MSG."

Denne melding kommer i kølvandet på, at flere medier har meldt ud om, at Jake Paul er tæt på at indgå en aftale om at kæmpe mod Hasim Rahman Jr.

Hasims bror, Sharif, har endda skrevet på Twitter, at kampen er en 'done deal', selvom der endnu ikke har været en officiel bekræftelse fra de to boksere.