Jake Paul og Tyson Fury indgår vildt væddemål

Af: Nicolai Busekist

|

26/06/2022 17:22

Mest læste i dag

Tyson Fury og Jake Paul har indgået et vildt væddemål forud for Pauls boksekamp mod Tommy Fury, som er Tysons halvbror.

Fury, der har en formue på 50,5 millioner pund ifølge Forbes, var oprindeligt klar til at satse 100.000 pund på, at Tommy ville vinde. Det fik Jake Paul til at kalde ham en 'skide tøsedreng'.

"Gutter, Tyson Fury, der tjente $40 millioner sidste år, er villig til at satse $100k på sin bror," lød det fra Jake Paul ifølge The Sun.

"Åh Gud, vi ryster! Hey Tyson, din skide tøsedreng. Du tjente 40 millioner dollars. Jeg ved godt, at det ikke var lige så meget som mig, men lad os skrue op."

"To millioner, tre millioner, lige hvad du vil satse. Er du klar? Lav en aftale."

Fury var hurtig til at svare, men han stillede spørgsmålstegn ved, om Jake Paul overhovedet har 1 million dollars.

"Dette er en besked til Jake Paul. Hej Jakey-boy. Jeg hører, at du vil satse stort på $100k. Vil du have et større væddemål, motherf***er? Vil du have $1 mio.? Lad os gøre det. Hiv fat i mig. Hvis du vil have $1 mio., så har du det."

"Og hey, Jakey, jeg vil se denne million dollars i escrow sucker. For jeg tror ikke, du har en million dollars. Jeg taler ikke om krypto. Jeg taler om ægte amerikanske grønne poser motherf***er."

Jake Paul, der har en formue på 37 millioner pund, svarede øjeblikkeligt på væddemålet, og gik med til en sum på ​​$1 mio., som han jokede var 'lommepenge' for ham.

"Du vil vædde $1 mio. OK, lad os gøre det. En million dollars for verdens sværvægtsmester og det er alt, hvad du vil satse? Hvis du vil nøjes med lommepenge, så er det ikke noget problem."

"Jeg er allerede i kontakt med din advokat Robert (Davies, red.), og mit team er i kontakt med ham, så vi får pengene deponeret, og får det til at ske med det samme. Dine penge kommer til at blive brugt godt, så tak bror."

Fury, der igen var hurtig til at svare, bekræftede, at de har en aftale om et væddemål på 1 million dollars.

"Det du kan gøre, Jakey-boy, er at bruge det på dine nye tænder. Du får brug for den million dollars til tandlægearbejde, når Tommy er færdig med dig, din lille taber. Få den million dollars i escrow b***h. Kom så."