Jake Paul sammenlignes med Floyd Mayweather

Af: Nicolai Busekist

|

04/02/2023 09:56

Mest læste i dag

Jake Paul er blevet sammenlignet med Floyd Mayweather, men er også blevet fortalt, at han aldrig bliver en 'bokser i verdensklasse'.

Jake Paul startede sin karriere som YouTube, og har efterfølgende brugt sin kendisstatus til at skabe sig en karriere som bokser. Indtil videre har han vundet seks ud af seks kampe.

Til trods for, at det kun er tre år siden, at han startede sin boksekarriere, kunne han i 2022 fejre, at han lå nr. 6 på listen over de bedst betalte sportsstjerner under 25 år.

Og Pauls evne til at sælge billetter og PPV'er har medført, at Mike Tysons tidligere træner, Teddy Atlas, har sammenlignet ham med ingen ringere end Floyd Mayweather.

"Han har næsten været en kopi af den fantastiske Floyd Mayweather, og det er en god ting," siger Atlas på sin YouTube-kanal.

"Vi taler ikke om det som bokser. Vi taler om det som forretningsmand, som manager, og bare som en intelligent og beregnende mand."

"Jake Paul har været hver en del af Floyd Mayweather."

Paul har inden for de seneset to år vundet over de tidligere UFC-mestre, 38-årige Ben Askren, 40-årige Tyron Woodley samt 47-årige Anderson Silva.

Senere på måneden skal han stå ansigt til ansigt med 23-årige Tommy Fury, som to gange tidligere har trukket sig fra en kamp.

Atlas, der sammen med Cus D'Amato var Mike Tysons første træner, roste Paul for at vælge en bedre modstander, men slog fast, at han mener, at hans boksepotentiale er begrænset.

"Han forsøger stadig at blive bedre. Han bliver aldrig en bokser i verdensklasse," sagde han.

"Vi forstår det, men han bliver den bedste, han kan blive, og han forsøger at være den bedste, han kan være."

"Han respekterede sporten nok til at gøre det på den rigtige måde. Ja, han er forsigtig med at vælge (hans modstandere, red.), men der er stadig risiko."

"Der er stadig en risiko. Han fortjener respekt. Der er stadig en risiko, når han træder ind i ringen. Han træder derind med rigtige mennesker, der slår rigtige slag."