Jake Paul udfordret af britisk boksestjerne

Af: Nicolai Busekist

|

07/10/2022 10:56

Mest læste i dag

Jake Paul er blevet udfordret til en kamp af den britiske boksestjerne Chris Eubank Jr. Han leder efter en afløser for Conor Benn, efter deres kamp er blevet aflyst.

En kamp mellem Eubank Jr og Benn skulle have fundet sted, men det blev der sået tvivl om onsdag, hvor det kom frem, at Benn var testet positiv i en tilfældig dopingtest.

Det har nu resulteret i, at British Boxing Board of Control har valgt at trække stikket på kampen, da de har nægtet at sanktionere den.

Boksernes promoterer, herunder Eddie Hearn, har desperat forsøgt at få kampen tilbage på sporet, men der er blevet truffet en endegyldig beslutning om, at kampen ikke kommer til at blive afviklet.

Det har resulteret i, at Jake Paul har langet ud efter, hvad han kalder en 'fiasko' på de sociale medier. Her valgte han desuden at skyde med skarpt efter Eddie Hearn.

"Jeg kan ikke vente med at se alle beskeder og e-mails mellem Eddie Hearn og alle de involverede parter i denne fiasko," skrev han på Twitter.

Det faldt dog ikke i god jord hos Eubank Jr, der tilbød ham at betale for hans flybilletter til London, så de kunne gå i ringen sammen.

Den britiske stjerne udfordrede ham nemlig til at fungere som afløser for Benn, som han kritiserer for at være 'smuldret' på grund af det store pres.

"Hvad med, at jeg skaffer dig et fly til Storbritannien i morgen, og vi snupper en kamp i O2 på lørdag for de fans, der nu går glip af en kamp, fordi Conor Benn fumlede og smuldrede under presset. Du kan veje så meget, som du vil," skrev han.

Jake Paul, der skal i ringen med UFC-legenden Anderson Silva senere denne måned, har ikke svaret på tilbuddet, skriver The Sun.