Joshua langer ud efter Fury: Det er et mareridt

Af: Nicolai Busekist

|

28/03/2023 09:56

Mest læste i dag

Anthony Joshua har langet ud efter Tyson Fury, efter hans forhandlinger med Oleksandr Usyk er kollapset, da hans krav har været urealistiske.

Boksestjerne Tyson Fury så i lang tid ud til at være på vej tilbage til ringen i en kamp mod ukrainske Oleksandr Usyk, hvor de skulle kæmpe om at blive ubestridt verdensmester i sværvægt.

Nu står det dog klart, at det ikke kommer til at ske, da forhandlingerne er brudt helt sammen, efter at have stået på i flere måneder.

Det var Usyk-lejren, der endte med at trække sig fra forhandlingerne, efter de gik i hårdknude på grund af uenigheder om en omkampsklausul.

Usyk var ellers gået med til at lade 70 procent af pengene tilfalde Fury, da han ivrig efter at stable kampen på benene. Alligevel var det dog ikke nok.

Og den måde, som det hele er blevet grebet an på af Fury, har ført til, at Joshua ikke ser frem til at skulle forhandle med ham igen, da deres seneste forhandlinger også endte med at falde til jorden.

"Lad mig sige det sådan, at hvis han tilbyder et 70/30-spil til en kamp om at blive ubestridt verdensmester i sværvægt med en ubestridt cruiservægter og sværvægtsmester, så forestil dig, hvad han vil forsøge at tilbyde mig," sagde han ifølge The Sun.

"Det er bare et mareridt," fortsatte han.