Kamp mellem Jake Paul og Tommy Fury i fare

Af: Nicolai Busekist

|

29/06/2022 09:00

Mest læste i dag

Der er en risiko for, at den kommende kamp mellem Jake Paul og Tommy Fury bliver aflyst. Det skyldes, at Fury ar blevet nægtet indrejse i USA.

Den 23-årige skulle efter planen deltage ved en pressekonference i New York for at promovere kampen. Men nu er hele kampen den 6. august mod Jake Paul faktisk i fare.

Fury afslørede på Instagram, at hans ESTA, som er nødvendig for at komme ind i USA, var blevet afvist.

Det rygtes, at det skyldes, at hans bror, Tyson Fury, har fået forbud mod indrejse i USA som følge af sin forbindelse til den angiveligt kriminelle Daniel Kinahan.

"Så jeg ville bare ligge fortælle sandheden, før nogen andre prøver det. Mig og mit team ankom i morges til Heathrow Lufthavn klar til pressekonferencen og klar til at flyve," sagde han.

"Så snart jeg trådte ind i lufthavnen, blev jeg trukket til side og fik at vide af en politibetjent, der var der, at min ESTA var blevet afvist, og at jeg ikke var i stand til at rejse til USA af en grund, som jeg tilsyneladende skulle vide."

"Jeg kan stå her og sige, at jeg absolut intet har gjort forkert, og jeg har ingen anelse om, hvorfor jeg ikke må rejse til USA. Som jeg siger, så har jeg trænet til en kamp, og det er alt, hvad jeg har gjort."

Fury fortsatte med at insistere på, at han 'ingen anelse' havde om, hvorfor han var blevet nægtet indrejse i USA, ligesom han lovede, at han ville forsøge at løse det.

"Jeg har ingen anelse om, hvorfor de ikke ville tillade mig at rejse i dag, og det har ​​mit team eller mine advokater heller ikke," sagde han.

"Nu er jeg nødt til at tage til ambassaden og alt det her, for at prøve at løse det, og jeg er midt i min træning."

"Jeg ved ikke, hvorfor dette er sket i dag. Det er et stort chok for mig og hele mit team. Det er klart, at det er en sag, der skal løses med regeringen. Det er meget vigtigere end kampen lige nu, og jeg prøver bare at få det ordnet."