KSI langer ud efter Dillon Danis forud for boksekamp

Af: Nicolai Busekist

|

17/12/2022 10:19

Mest læste i dag

KSI havde ikke mange pæne ord at sige om Dillon Danis, der ikke dukkede op til deres pressemøde.

Den 14. januar skal KSI og Dillon Danis bokse mod hinanden. Forud for kampen er de i fuld gang med presse- og mediedækningen.

I denne forbindelse afholdt de denne uge et pressemøde, hvor Danis ikke dukkede op.

Angiveligt var han blevet syg, og besluttede at blive hjemme, så han kunne fokusere på sin træning til kampen mod den britiske YouTube-stjerne.

I forbindels med pressemøde tøvede KSI ikke med at lange ud efter Danis. Han gjorde det blandt andet meget klart, at han var skuffet over, at han ikke var til stede.

"Med hensyn til, at Dillon Danis ikke er her, synes jeg, det er ret skuffende. Det er respektløst over for mig og alle her, der forventer, at han dukker op," lød det fra KSI ifølge The Sun.

"Det er ikke noget, jeg ikke har set før. Jeg ved ikke, om det måske er min tilstedeværelse. Måske er det bare mig generelt. Jeg er en meget skræmmende fyr."

"Men jeg forstår det - jeg er meget disciplineret, meget fokuseret, og hvis du ser på mit CV, taber jeg ikke særlig ofte."

"Jeg tror, at det er ved at sive ind for Dillon. Ja, jeg ved, at han selv er ubesejret, men jeg mener, da han kiggede med i øjnene - selv da vi så hinanden i Texas - kunne jeg mærke, at det var en facade."

"Han var nødt til at lade som om, at han er større og stærkere, end han faktisk er, og det, at han ikke er her, viser på en måde, hvor lille han egentlig er, og hvor lille hans tankegang i virkeligheden er."

"Han siger, at jeg ikke er en rigtig kæmpe, men jeg er her. Jeg er altid klar. Og han siger, at han er en rigtig kæmper, men han har ikke taget rejsen for at se mig. Han har ikke engang foretaget et Zoom-opkald."

"Han er rædselsslagen. Han er skrækslagen over mig. Det er skuffende."