KSI udfordrer MMA-verdensstjerne

15/01/2023 09:55

|

Nicolai Busekist

Foto: Warren Little/Getty Images

Mest læste i dag

KSI er ikke færdig med at bokse. Senest har han udfordret MMA-stjernen Conor McGregor.

KSI har allerede besluttet sig for, hvem hans næste modstandere skal være. Først vil han i ringen med Jake Paul, og dernæst ønsker han at bokse mod Conor McGregor.

Lørdag aften vendte den britiske bokser og YouTube-stjerne retur til ringen, hvor han skulle have bokset mod Dillon Danis. Da han trak sig, blev han i stedet afløst af FaZe Temperrr.

KSI har ikke lagt skjul på, at han har et mål om at stå ansigt til ansigt med Jake Paul i ringen. Noget tyder nu på, at han ikke har planer om at stoppe med at bokse derefter.

Derimod har den 29-årige stjerne planer om at bokse mod Paul, hvorefter han ønsker at bokse mod Conor McGregor.

"Efter jeg banker Jake, hvor fedt ville det ikke være at kæmpe mod kongen (McGregor, red.)?" sagde han til MMA Fighting ifølge The Sun.

McGregor har tidligere interageret med KSI på Twitter, efter den britiske stjerne havde et verbal slagsmål med Danis på det sociale medie.

Den irske MMA-legende kaldte i denne forbindelse KSI for en 'venlig lille nørd'.

Paul har flere gang forsøgt at få McGregor til at reagere, men det er kun lykkedes få gange, hvilket KSI tilsyneladende fandt meget morsomt.

"Jeg var helt oppe at køre. Jeg tænkte 'Conor har skrevet til mig?'. Jake har været ude efter Conor, men Conor har intet sagt. Jeg nævnte Conor én gang og han skød tilbage," lød det fra ham.

Inden han gik i ringen med FaZe Temperrr lørdag aften, havde han ikke været i ringen siden august, hvor han vandt over både Swarmz og Luis Pineda samme aften.

McGregor har været på sidelinjen i endnu længere tid, da han ikke har været i kamp siden juli 2021, hvor han brækkede sit ben i en kamp mod Dustin Poirier.