LeBron James melder ud: Her ser jeg mig selv spille i fremtiden

Af: Nicolai Busekist

|

27/02/2022 09:44

Mest læste i dag

LeBron James løfter sløret for, hvor han gerne vil spille henne i fremtiden.

Los Angeles Lakers tabte fredag ​​aften deres første kamp efter All Star-pausen. LeBron James kæmpede for at vende et faretruende nederlag, men de endte med tabe til rivalerne fra Los Angeles Clippers med 105-102.

Dermed er Clippers en sejr væk fra at vinde alle syv kampe mod LA Lakers i denne sæson. 

LeBron James har i den seneste tid givet udtryk for, at han er klar til at prøve noget nyt. Det har siden sendt et chok gennem fans, at han har snakket om et skifte tilbage til Cleveland, hvis det betød, at han kunne spille med sin søn.

Men nu svarer han tilbage på de spekulationer, der har været: 

"Dette er det hold, jeg ser mig selv være på. Jeg er her hvor jeg vil være. Jeg ser mig selv være sammen med lilla og guld, så længe jeg kan spille," sagde han.

"Jeg har også et mål om, at hvis det er muligt, at jeg kan komme til at spille med min søn. Men jeg ved ikke engang, om det er muligt, om jeg kan spille med min søn, men jeg ville elske at gøre det."

Kommentarerne kommer efter, at James' agent, Rich Paul, mødtes med Lakers-ejer Jeanie Buss og manager Rob Pelinka for at diskutere kommentarerne om et retur til Cleveland.

Her skulle Rich Paul dog have sagt, at den tidligere MVP er motiveret af at bringe et mesterskab tilbage til Los Angeles.