Mayweather skal bokse endnu en kamp i år: Men vil ikke afsløre modstanderen

Af: Nicolai Busekist

|

22/05/2022 14:00

Mest læste i dag

Floyd Mayweather har afsløret, at han tager endnu en tur i ringen i år. Han vil dog ikke løfte sløret for, hvem hans modstander er.

Mayweather var lørdag aften i ringen mod sin tidligere sparringspartner Don Moore i en opvisningskamp. Her tog han sig god tid, før han sendte sin modstander i gulvet med et slag til kroppen.

Begge mænd løftede deres arme i vejret, da kampen var overstået, men det var tydeligt, at Mayweather var niveauer over Moore.

Og efter kampen afslørede den amerikanske bokselegende, at han ikke er færdig for i år. Derimod har han planer om at vende tilbage til ringen i løbet af 2022.

"Jeg vil bringe endnu en kamp tilbage til UAE i år. Mostanderen er en hemmelighed," lød det fra Mayweather ifølge The Sun.

"Jeg vil ikke lukke katten ud af sækken lige nu. Men vi har en modstander, og jeg vælger UAE."

Den 45-årige bokselegende var var yderst komfortabel under hele kampen, hvor han arbejdede bag sit jab, og fik Moore til at misse med stort set hvert eneste slag.

Hvornår han igen er at finde i ringen, og hvem hans modstander ender med at blive, må tiden vise. Mayweather har i hvert fald ikke haft lyst til at løfte sløret for det endnu.