Mayweather udfordret til kamp: Kan indbringe 1,4 milliarder

Af: Nicolai Busekist

|

05/01/2023 09:56

Mest læste i dag

Floyd Mayweather er blevet udfordret til en kamp, der kan indbringe op mod 1,4 milliarder kroner.

45-årige Floyd Mayweather er blevet udfordret til en kamp af Adrien Broner, der potentielt kan indbringe 200 millioner dollars, hvilket svarer til cirka 1,4 milliarder kroner.

Bokselegenden har været tilbage i ringen fem gange, siden han officielt valgte at lade sig pensionere i 2017, efter at have besejret UFC-stjernen Conor McGregor.

Mayweather var senest i ringen i november, hvor han boksede mod den 25-årige YouTube-stjerne Deji. Kampen blev afviklet i Dubai, og blev vundet af Mayweather i sjette runde.

Og nu vil Broner, som Mayweather engang var mentor for, tjene penge på en opvisningskamp mod sit gamle idol.

"De seneste opvisningskampe, som Floyd har kæmpet, har han fået tre, fire, fem, otte," siger han i podcasten 'Round Da Way' ifølge The Sun.

"Han sagde: 'Jeg får 10 millioner, 20 millioner. Okay, fedt. Hvis det er det, han siger, så cool."

"Men hvis han og jeg har en opvisningskamp, skal du helt automatisk give ham 100 millioner, og du er nødt til at give mig 100 millioner.

Broner, der tidligere har været mester i fire divisioner, blev taget under Mayweathers vinge, og blev engang spået til at skulle overtage den amerikanske legendes trone.

Men inaktivitet og dårlig disciplin udenfor ringen, endte med at koste den nuværende weltervægtbokser dyrt.

Desuden endte der med at blive lagt afstand mellem Broner og Mayweather, og gennem årene har der været rygter om, at der skulle være opstået splid mellem dem.

Den 33-årige Broner vender tilbage til ringen d. 25. februar, hvor han skal bokse mod 36-årige Ivan Redkach. Mayweather har derimod udtalt sig om en potentiel kamp i Storbritannien i næste måned.