McGregor stikker til Mayweather: Teaser for ny kamp

04/05/2023 11:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Ethan Miller/Getty Images

Mest læste i dag

Conor McGregor har sendt en stikpille i retning af Floyd Mayweather, da han har gjort det klart, at han mener, at han kan vinde en ny kamp mellem de to.

I august 2017 boksede Conor McGregor sin første professionelle kamp. I det modsatte hjørne stod Floyd Mayweather, der er en af de største boksestjerner i historien.

Det var en kamp, som mange fans havde set frem til, og som flere havde betalt i dyre domme for at se. Derfor endte kampen også med at få øgenavnet 'The Money Fight'.

På trods af, at McGregor er vant til at kæmpe i MMA, viste han, at han havde taget sin boksetræning seriøst. Især i de tidlige runder havde han et godt tag om kampen, men i takt med, at runderne blev flere, løb han tør for energi.

En fan af UFC-stjernen har delt en video af den irske stjernes 9. runde mod Mayweather på Twitter, hvilket McGregor var hurtig til at reagere på.

"Runde 9. Jeg spillede ping-pong med den her fyrs hoved flere gange i denne kamp," skrev han på twitter.

"Hvis du ikke mener, at der er en række gode justeringer, der kan laves og implementeres til en kamp nr. 2, så jeg kan få jobbet klaret, er du dum."

Den irske MMA-kæmper er derfor ikke i tvivl om, at det vil være ham, der ender med at blive kåret som vinder, hvis han og Mayweather, der i dag er 46 år, beslutter sig for at bokse igen.

I januar 2021 kom det frem, at der var dialog om en ny kamp mellem de to stjerner, men siden da har det været meget småt med informationen om dette.

Ifølge The Sun kom det sidste år i september frem, at Mayweather havde bekræftet, at dialogen om en ny kamp var blevet genoptaget.

Om der har været fremskridt i denne dialog, og det er derfor, at McGregor nu begynder at puste nyt liv i fejden, vides dog ikke.