Medie: De fem mest sandsynlige modstandere for Jake Paul

Af: Nicolai Busekist

|

01/12/2022 08:16

Mest læste i dag

Jake Paul har ikke lagt skjul på, at han har planer om at vende retur til bokseringen inden længe. Han har dog endnu ikke løftet sløret for en modstander.

Den amerikanske bokser, der dog primært er kendt som YouTube-stjerne, sikrede sig endnu en sejr, da han i oktober vandt over UFC-legenden Anderson Silva.

Sejren mod den 47-årige Silva har medført, at Jake Paul nu kan bryste sig af at have vundet seks boksekamp på professionelt plan.

Til trods for, at han er et af de største navne i bokseverdenen for tiden, blev det kun til en enkelt kamp for den unge amerikaner i 2022.

Meget tyder på, at han ikke har planer om, at det er noget, der skal gentage sig næste år. Derimod har han planer om at vende retur til ringen allerede i februar, så han kan nå mere end én kamp.

Det har han gjort klart på Twitter, hvor han også har meldt ud, at der er blevet sendt tilbud ud til tre potentielle modstandere.

"Næste kamp i februar. Tilbud ryger ud i morgen til 3 potentielle modstandere," skriver han på Twitter.

Han har dog ikke løftet sløret for, hvem han har planer om at skulle stå overfor i bokseringen, når han vender retur i februar.

Ifølge SunSport er der dog fem navne, der virker som de mest sandsynlige, hvoraf en af dem er Tommy Fury, der er lillebror til verdensmester Tyson Fury.

Fury og Paul har flere gange forsøgte at få en kamp i stand, men det er endnu ikke lykkedes. Derfor virker det også som den mest sandsynlige kamp.

Skulle det vise sig, at det ikke bliver Fury, peger SunSport på, at det enten kan blive Nate Diaz eller Andrew Tate, som også er blevet udfordret af Paul.

Ydermere skriver mediet, at KSI og Hasim Rahman Jr også er sandsynlige modstandere. KSI har dog allerede en kamp i januar, hvorfor han er den mindst sandsynlige modstander af de fem.