Mike Tyson afslører: Fandt ekskonen i sengen med Brad Pitt

26/04/2023 09:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Phillip Faraone/Getty Images

Mest læste i dag

Mike Tyson har afsløret, at han engang fandt sin ekskone i sengen med Hollywood-stjernen Brad Pitt.

Bokselegenden Mike Tyson har afsløret, at han engang fandt sin ekskone i sengen med ingen ringere end Hollywood-stjernen Brad Pitt.

Den i dag 56-årige bokser blev gift med skuespiller Robin Givens i 1988, men deres forhold holdt ikke længe. Det var et forhold, der også var fyldt med kontroverser og overskrifter i alverdens medier, inden de brød med hinanden to år senere.

En af de kontroverser, der ramte det tidligere par var, at Tyson engang dukkede op hjemme hos sin ekskone, hvor han fandt hende i sengen med skuespiller Brad Pitt.

Under en nylig optræden i 'In Depth with Graham Bensinger' fortæller den tidligere bokser, at det er sandt, at han fandt hende i sengen med Hollywood-stjernen.

"Jeg skulle lige til… Du skulle have set hans ansigt, da han så mig. Jeg var ved at blive skilt, men jeg tog hjem til hende hver dag, for at have samleje med hende," lød det fra Tyson ifølge Daily Star.

"På denne specifikke dag var der nogen, der slog mig. Brad Pitt nåede derhen tidligere, end jeg gjorde."

I Tysons bog fra 2013, 'Undisputed Truth', skriver han også om episoden, hvor han hævder, at den kendte skuespiller bønfaldt ham om ikke at slå ham.

"Du skulle have set ham i ansigtet. Han så ud som om han var klar til at modtage sine endelige ord," skrev han.

Givens har også udtalt sig om denne episode, hvilket hun gjorde under en optræden i 'Watch What Happens Live with Andy Cohen'.

Her forklarede hun, at det ikke er sandt, hvad Tyson hævder, da hun ikke blev opdaget med Pitt i sengen. Derimod har hun indrømmet, at Tyson så hende i en bil i indkørsel sammen med Pitt.