MMA-stjerne trækker sig fra kamp mod KSI: Ny modstander offentliggjort

Af: Nicolai Busekist

|

06/01/2023 07:45

Mest læste i dag

KSI skulle have bokset mod MMA-stjernen Dillon Danis, men det bliver ikke til noget, da sidstnævnte har trukket sig.

YouTube-stjernen KSI vender tilbage til ringen lørdag den 14. januar. Her skulle han have bokset mod MMA-stjernen Dillon Danis, men denne kamp er droppet.

Årsagen er, at den 29-årige amerikaner har trukket sig fra kampen. Det betyder dog ikke, at kampen er aflyst.

Derimod har KSI-lejren sørget for at finde en ny modstander til kampen i Wembley Arena. Det har betydet, at han nu skal bokse mod FaZe Temper.

Nyheden blev afsløret af Mams Taylor, der er manager for KSI. Det skete i en video, der er blevet delt på YouTube.

Desuden bekræftede KSI også, at han ikke ville aflyse kampen med følgende besked på Twitter: " Showet skal fortsætte. Jeg kæmper stadig 14. januar."

Der begyndte at opstå tvivl om kampen, da Danis ikke dukkede op til et pressemøde forud for kampen. Senere gav han udtryk for, at han ikke var tilfredse med en såkaldt rehydreringsklausul, der var skrevet ind i kontrakten.

KSI-lejren var hurtige til at svare tilbage, ved at tilbyde at droppe den omtalte klausul, men Taylor hævder ifølge The Sun, at Danis aldrig svarede.

Han har også udtalt, at det ikke var Danis selv, men derimod hans management, der informerede om, at han havde trukket sig.

Af frygt for, at det kunne ske, havde KSI-lejren på forhånd sørget for en backup. I samme ombæring blev det bekræftet, at det er FaZe Temper, hvis borgerlige navn er Thomas Oliveira, der afløser Danis.

Temper har tidligere erfaring fra ringen, hvor han har vundet to kampe og tabt en enkelt. Hans eneste nederlag kom ved samme nederlag som KSI's seneste kamp, hvor han blev sendt i gulvet af Slim Albaher.