Oleksandr Usyks næste kamp afsløret - og fans ser ikke frem til den

05/04/2023 07:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Khalid Alhaj/MB Media/Getty Images

Mest læste i dag

Oleksandr Usyk, der i lang tid var i forhandlinger med Tyson Fury, har nu fundet sig en ny modstander - og det er ikke en kamp, som hans fans ser frem til.

I lang tid så det ud til, at en aftale mellem Tyson Fury og Oleksandr Usyk ville falde på plads, men sådan gik det ikke.

Efter forhandlingerne løb ud i sandet i sidste måned, er der nu sket en udvikling, da Usyk er blevet beordret til at tage en kamp mod Daniel Dubois.

Det er blevet krævet af Usyk, at han tager imod en kamp mod WBA-mester Dubois. Den 25-årige brite er vendt tilbage efter sit nederlag til Joe Joyce, da han har vundet fire kampe derefter.

Og nu er han den næste i rækken, der skal have en chance for at tage titlen fra Usyk. Den ukrainske bokser har en perfekt rekord med 20 sejre og ingen nederlag.

"WBA Championships Committee har beordret en kamp mellem sværvægtsmester Oleksandr Usyk og Daniel Dubois," lyder det i en meddelelse fra WBA.

"Organisationen har sendt dokumenterne til parterne i dag med en forhandlingsperiode på 30 dage, der starter 4. april og slutter 2. maj."

Men det er ikke faldet i god jord hos boksefans verden over, da de mener, at det bliver en kedelig kamp. Andre har gjort det klart, at de mener, at Dubois ikke har fortjent at få kampen.

"Daniel? Der er andre, der fortjener den mulighed, før han selv gør," lød det fra en bruger på de sociale medier ifølge The Sun.

"Der er vitterligt ingen, der har lyst til at se den kamp," skrev en anden.

"Dubois fortjener ikke den kamp," tilføjede en tredje bruger, der også var tydeligt frustreret over, at kampen bliver afviklet.