Paul-brødrene langer ud efter Mayweather: Han er fallit

Af: Nicolai Busekist

|

10/06/2022 12:00

Mest læste i dag

Jake Paul og Logan Paul, der begge har taget skridtet fra YouTube til boksning, hævder, at Floyd Mayweather er 'fallit', og at han ikke har råd til at betale Logan Paul.

Logan Paul formåede at holde alle otte runder i kampen mellem ham og Floyd Mayweather, der blev bokset for et år siden.

Bokselegenden er siden blevet ankalget for ikke at have betalt det fulde beløb til Logan Paul.

I et interview med Jake Paul i februar, som iværksætter Rob Moore for nylig postede på Instagram, blev Mayweather kritiseret af YouTube-bokseren.

"Floyd er fallit, man. Jeg har sagt det hele tiden," lød det fra den 25-årige Jake Paul.

"Jeg tror, at han har brugt det hele på alle de piger, han betaler for at være omkring ham."

Jake Pauls storebror, Logan Paul, har afsløret, at han overvejer at tage den 45-årige Mayweather med en tur i retten, så han kan få de penge, han skylder ham.

Og med et nyt indlæg, der blev brugt til at markere, at det nu er et år siden deres kamp, ​​har han endnu en gang sendt en stikpille i retning af den amerikanske bokselegende.

"Han er svær at ramme, men endnu sværere at få penge ud af. Hvem skal jeg kæmpe næste gang?" skriver han som tekst til et billede af ham og Mayweather.

Mayweather har kun én gang offentligt adresseret beskyldningerne, hvilket han gjorde, da han var med på The Pivot Podcast.

"Dette kommer med territoriet for dem. Det er rigtige penge. Og jeg kan godt lide YouTubers. Pengene fra bagsiden, fra pay-per-view, tager dog et stykke tid," sagde han.

"Der kommer ikke noget med det samme. Jeg indsamler stadig penge fra kampe fra for syv eller otte år siden. De hader bare, når bordet bliver vendt. Vær glad for den største lønningsdag, du nogensinde har fået i dit liv."