Revanchekamp mellem Joshua og Usyk udsat: Her finder den sted

Af: Nicolai Busekist

|

01/06/2022 12:00

Mest læste i dag

Revanchekampen mellem Anthony Joshau og Oleksandr Usyk er blevet udsat. Nu skal de to boksestjerner først i ringen i august.

Blot få timer efter, at han tabte sine bælter i WBA, IBF og WBO til Oleksandr Usyk, blev det af Anthony Joshua meldt ud, at han vil han have en revanchekamp.

I lang tid var der tale om, at kampen skulle bokses den 23. juli. Der er kun otte uger til, hvorfor det ikke tyder på, at denne plan kommer til at holde stik.

Der ligger nemlig fortsat en masse arbejde forude for at promovere den store boksekamp. Som følge af dette, tyder det på, at kampen, som skal bokses i Saudi-Arabien, kommer til at blive udskudt.

Ifølge The Sun er det sandsynligt, at kampen bliver udskudt med cirka 14 dage. Det vil sige, at de to boksere ikke kommer til at stå ansigt til ansigt med hinanden i ringen, før cirka midten af august.

Det begynder dog efterhånden at være et problem for Anthony Joshua. Den britiske bokser skulle nemlig have planer om at vende retur til ringen allerede til december igen.

Såfremt den efterhånden længe ventede kamp mellem ham og Usyk bliver ved med at blive udskudt, vil det ikke være realistisk for AJ også at tage imod en kamp i december.

De saudiarabiske milliardærer, der er pengemænd bag den store kamp, forventer pressekonferencer i både London, Saudi og New York, hvilket der også skal være tid til.