Slår fast: Boksestjerne indstiller karrieren

Af: Nicolai Busekist

|

28/04/2022 09:53

Mest læste i dag

Rygterne har svirret, og nu slår boksestjernen fast, at han indstiller sin karriere som professionel bokser.

Tyson Fury indstiller sin karriere efter 32 sejre, 1 uafgjort og 0 nederlag. Efter sin sejr over Dillian Whyte har den 33-årige Fury slået fast, at han ikke har i sinde at vende tilbage til ringen.

"Jeg er glad, jeg er sund, jeg har stadig min forstand. Jeg kan stadig snakke, jeg har en smuk kone og seks børn," lød det fra Tyson Fury til TalkTV ifølge AFP, hvorefter han fortsatte:

"Jeg har utallige bælter. Jeg har rigeligt med penge, succes, berømmelse og hæder. Hvad mere skulle jeg kunne opnå? Jeg stopper, mens jeg er på toppen. Jeg er den kun anden mand, der stopper som ubesejret sværvægtsmester."

Derudover slog Tyson Fury også fast, at han har penge nok, hvorfor det ikke vil være muligt at lokke ham tilbage i ringen af økonomiske årsager.

Meget tyder derfor på, at det bliver vanskeligt at overtale den 33-årige brite til at droppe sit karrierestop.

Der har ellers været forlydender om, at Fury skulle være klar til at gå i ringen med enten Oleksandr Usyk og Anthony Joshua, alt afhængigt af, hvem der vinder deres kommende kamp.

Hvis man skal tro den britiske boksestjerne, har han dog ingen interesse i at skulle bokse med hverken Usyk eller Joshua. Derimod betragter han sin karriere som værende slut.