Tyson Fury åben for Wilder-kamp: Men har andre planer først

Af: Nicolai Busekist

|

06/12/2022 09:58

Mest læste i dag

Tyson Fury er åben for endnu en kamp mod Deontay Wilder. Inden det kan blive en realitet, har han dog andre planer.

Deontay Wilder og Tyson Fury har allerede været i ringen mod hinanden tre gange. Første kamp endte uafgjort, mens de to efterfølgende kampe endte med sejre til Fury.

Siden da har den britiske bokser, der også er kendt som The Gypsy King, været i ringen med 34-årige Dillian Whyte og 38-årige Derek Chisora.

Derudover har der også været forlydender om, at han skulle have forhandlet med Anthony Joshua. Til trods for dette, blev en kamp aldrig en realitet.

Nu lyder det, at han har sat næsen op efter en kamp mod ukrainske Oleksandr Usyk. Og når denne kamp er overstået, er han åben for at bokse mod Wilder i Las Vegas.

"Lad mig klare Usyk først, og så vender jeg tilbage til Las Vegas for at bokse mod Wilder. Kom så," lød det fra Fury, da han udtalte sig til ESPN.

Hertil gav han også sit bud på, hvor kampen kan blive afviklet. Han mener nemlig, at Allegiant Stadium vil være et godt bud, da der er plads til 70-80.000 gæster.

Fury har ikke bokset i USA, siden han vandt den tredje kamp mod 37-årige Wilder i oktober 2021.

Og faktisk kan det vise sig, at han heller ikke kommer til at vende tilbage. Efter sigende er han nemlig blevet frataget muligheden for at rejse ind i USA, da han er blevet kædet sammen med den irske mafiaboss Daniel Kinahan.

I april i år blev Kinahan pålagt sanktioner af USA, hvilket også gik ud over 600 af hans forbindelser.

Det har Furys lillebror, Tommy Fury, fået at føle, da han i november ikke kunne få en indrejsetilladelse, og derfor måtte opgive sin kamp mod Jake Paul.