Tyson Fury har sendt kontrakttilbud til britisk boksestjerne

27/05/2023 18:03

|

Nicolai Busekist

Foto: Julian Finney/Getty Images

Mest læste i dag

Tyson Fury er klar til at indtage ringen med Anthony Joshua, hvis han er åben for at tage imod et fremsendt tilbud.

Tyson Fury, der også er kendt som 'The Gypsy King', hævder at have fremsendt et kontrakttilbud til Anthony Joshua. Han er derfor klar til at iværksætte et sandt boksebrag på Wembley.

Det betyder, at der kan være et britisk topbrag under opsejling. En kontrakt skulle være sendt til Anthony Joshuas lejr. Hvis han er åben for at acceptere dette, skal de to britiske stjerne bokse mod hinanden på Wembley Stadion i London.

Fredag udtalte den 34-årige Fury, at han har sendt en kontrakt til sin landsmand. Han afslørede også, at kampen potentielt kan komme til at finde sted allerede i september.

"Kom nu AJ (Anthony Joshua, red.). Lad os give verden det, som den gerne vil se," lød det fra Fury i et opslag på Instagram.

"Denne gang vil jeg ikke lave en million videoer og blive ved med at lægge dig under pres. Bolden er på din banehalvdel."

Det er dog ikke første gang, at der har været en kamp mellem de to under opsejling. Hver gang de har været i dialog, er det dog endt med at kollapse.

I september sidste år var der endda forlydender om, at Fury helt havde droppet at gå i ringen med Joshua. Det skyldtes, at sidstnævnte ikke havde reageret inden en deadline sat af Fury.