Tyson Fury langer ud efter Jake Paul

Af: Nicolai Busekist

|

17/02/2022 13:07

Mest læste i dag

Tyson Fury har langet ud efter YouTube-stjerne og bokser Jake Paul, der skulle have bokset mod Tysons bror i december.

Jake Paul skulle have været i ringen mod Tyson Furys bror, Tommy Fury, i december. Sidstnævnte måtte dog trække sig, fordi han brækkede et ribben.

Det resulterede i, at tidligere UFC-mester Tyron Woodley fik sin ønskede revanchekamp. Han endte dog med at blive slået i gulvet af Jake Paul.

Salgsmæssigt gik kampen ikke, som Jake Paul havde regnet med, og det har nu fået Tyson Fury til at lange ud efter YouTube-stjernen.

"Den fejl, som folk begår, er at forsøge at gøre alle glade, og det kan du ikke. Det er hans sag og hans skade, så når han kommer over det, vil han vende tilbage til boksning," sagde Tyson Fury ifølge Mirror.

"Frank vil holde ham beskæftiget i år, og forhåbentlig får han de kampe, han ønsker, og han kæmper. Det er helt tydeligt at se nu, at Jake Paul har brug for Tommy Fury."

"Jake Paul solgte 60.000 PPV's mod sin sidste modstander, hvilket er patetisk. Hvis han havde kæmpet mod Tommy, ville det have været i millionklassen."

"Jeg ved, at Tommy ikke er færdig. Tommy vil kæmpe. Han vil vende. tilbage, men jeg tror ikke, de (Paul-lejren, red.) har lyst til det, så det er, hvad det er. De er gode til det, de gør, og det er det," sagde Fury.

Tommy Fury er vendt tilbage til træningen efter sit brækkede ribben, og håber at vende tilbage til ringen i foråret.