Tyson Fury melder ud om næste kamp

Af: Nicolai Busekist

|

15/06/2023 06:46

Mest læste i dag

Tyson Jury har afsløret, at han inden længe løfter sløret for sin næste kamp, som forventes at blive afviklet i december. 

Britiske Tyson Jury har ikke været i ringen, siden december sidste år, hvor han boksede mod Derek Chisora. Det var deres tredje kamp mod hinanden. 

Det var planen, at Tyson Fury skulle i ringen med Oleksandr Usyk i april i år, men dette blev ikke til noget. De forhandlede længe, men til sidst blev der sat en endegyldig stopper for forhandlingerne. 

Nu har han afsløret, at der inden længe vil komme en udmelding om hans næste kamp. Det forklarede han i et opslag på Instagram, der var optaget efter en hård træning. I samme video gjorde han desuden grin med sin egen fysik. 

"Jeg håber at kunne offentliggøre en stor kamp meget snart," siger han ifølge The Sun. 

"Hold øje. Jeg arbejder hårdt. Jeg er i træningscenteret, sommerklar og viser mine mavemuskler frem. Eller deller, burde jeg måske sige." 

Den 33-årige bokser er derefter hurtig til at pointere, at han har formået at holde sig ubesejret trods sin fysik. Det er ellers noget, som han er blevet mødt af kritik for gennem årene. 

"Men igen, de har hjulpet mig 33 gange i træk, så det betyder ikke rigtigt noget. Hold øje. Store nyheder kommer snart," siger han. 

Der har været mange rygter om, hvem hans næste modstander kan være. For en stund blev han kædet sammen med en kamp mod enten Jai Opetaia eller Dempsey McKean, men heller ikke disse kampe er blevet til noget. 

Det betyder dog ikke, at der ikke er en kamp på vej for den britiske sværvægtsbokser. Derimod er hans promoter Frank Warren opsat på at få en kamp i stand inden længe, så den kan blive afviklet inden året er omme.