Tyson Fury raser mod AJ: Har givet ham deadline

Af: Nicolai Busekist

|

26/09/2022 08:09

Mest læste i dag

Det ser ud til, at Tyson Fury har mistet tålmodigheden med Anthony Joshua. Derfor har han besluttet at give ham en deadline.

Potentielt set skal Tyson Fury og Anthony Joshua i ringen inden årets udgang. Det kræver dog, at der bliver skrevet om på kontrakten.

Det har Anthony Joshua endnu ikke gjort, hvilket Tyson Fury ikke er tilfreds med. Det har besluttet, at han har givet ham en deadline. Han kræver, at kontrakten underskrives mandag.

"Jeg var optimistisk for tre uger siden, men det bør ikke tage så lang tid at underskrive en kontrakt," siger Tyson Fury i en video på Twitter.

"Vi ved besked på mandag, for hvis det ikke er ordnet på mandag, så venter jeg ikke længere."

Anthony Joshua har tabt sine to seneste kampe, hvor han i begge tilfælde har været i ringen med den ukrainske Oleksandr Usyk.

Til trods for dette, er det Anthony Joshua, der er blevet udfordret af Tyson Fury. Det skyldes, at han vil bokse i år, hvilket Oleksandr Usyk ikke har interesse i. Han vil derimod vente til næste år.

Eddie Hearn, der er promoter for Anthony Joshua, har tidligere udtalt, at man er tæt på at blive enige om en kontrakt. Alligevel tyder meget på, at Tyson Fury nu er ved at mistet sin tålmodighed.

"Jeg venter ikke på en gut, der har tabt tre af sine seneste fem kampe," siger Tyson Fury.

"Han skal være glad for, at jeg giver ham en mulighed for at vinde en VM-titel."