Tyson Fury roser Jake Paul: Han har 'styr på tingene'

Af: Nicolai Busekist

|

01/10/2022 09:56

Mest læste i dag

Den britiske bokser roser Jake Paul, da han mener, at han har 'styr på tingene'. Det sker efter, at han har kåret Fury som verdens bedste bokser.

Jake Paul løftede for nylig sløret for sin liste over 10 bedste boksere i verden, som faktisk indeholder 13 boksere. På førstepladsen finder man dog Tyson Fury, som Jake Paul mener er den bedste pound-for-pound-bokser i verden.

"Sådan der, Jake Paul. Manden har styr på tingene," lød det fra den 34-årige bokser, efter at have set listen.

Listen blev afsløret af Jake Paul i sin podcast. Senere har han dog delt en længere besked, hvori han beskriver sin begrundelse for sin top-10.

"Først og fremmest har Tyson Fury bare været så dominerende i sværvægtsdivisionen så længe," skriver han.

"Han slår alle sværvægtere med KO/TKO, inklusive Usyk, og der har ikke været en sværvægter i sportens historie, der ikke er faldet fra til sidst. Tyson Fury er forblevet på toppen, og jeg tror, ​​han vil trække sig tilbage på toppen."

"Men det, Usyk har gjort fra cruiservægt til sværvægter, har været imponerende, og hans dominans, alsidighed og bokseevne er uden sidestykke."

Man skulle måske ikke forvente, at Tyson Fury ville være villig til at tage imod ros fra Jake Paul. Den amerikanske bokser har nemlig ligget i strid med Tyson Furys lillebror, Tommy Fury.

To gange har Tommy Fury og Jake Paul aftalt at bokse mod hinanden, men i begge tilfælde er det endt med, at Tommy Fury har valgt at trække sig fra kampen.