Tyson Fury stikker til Anthony Joshua

Af: Nicolai Busekist

|

10/08/2023 05:56

Mest læste i dag

Tyson Fury har sendt en stikpille i retning af Anthony Joshua. Han mener nemlig ikke, at han kan betale ham nok penge til at kæmpe mod ham.

De to britiske boksere har aldrig formået at få en aftale i stand. Flere gange har det været tæt på, men hver gang er forhandlingerne kollapset.

Blandt andet var de nået til enighed om en kamp i august 2020, men det blev forpurret af, at Fury blev beordret til at kæmpe mod Deontay Wilder. Dette havde han allerede underskrevet en kontrakt om at gøre.

33-årige Joshua endte i stedet med at bokse to gange mod Oleksandr Usyk. Begge gange tabte han på point, og han har derfor sagt farvel til alle sine bælter.

I april i år vendte han tilbage til ringen, hvor han vandt over den fire år yngre Jermaine Franklin. Inden var der forhandlinger om en kamp mod Fury i december, men dette blev ikke til noget.

Fury har også hævdet, at han sendte et tilbud til Joshua-lejren om at bokse om WBC-titlen i september.

På det seneste har Fury arbejdet på at promovere sin nye Netflix-serie. I denne forbindelse har han indrømmet, at en kamp næppe kommer til at finde sted.

"Jeg kan ikke få ham i ringen for nogen sum penge. Jeg har tilbudt ham verdensmesterskaber og ekstremt store beløb, men han kommer ikke til at tage imod kampen," sagde han ifølge The Sun.

"Mig og mit team er nået til konklusionen og har accepteret det faktum, at AJ ikke vil kæmpe mod mig om nogen penge eller nogen titler."

"Jeg så optagelser af ham, hvor han for nylig trænede ved at slå en madras. Jeg er ikke sikker på, om den blev delt på TikTok eller en af hans andre sociale medier, men jeg aner ikke, hvad der foregik der."