Tyson Fury stikker til Usyk: Jeg moser ham

Af: Nicolai Busekist

|

22/10/2022 07:53

Mest læste i dag

Tyson Fury mener ikke, at der er den store grund til at træne i lang tid, inden han indtager ringen med Oleksandr Usyk. Han mener nemlig, at han er overvurderet.

Tyson Fury har gjort det klart, at hans kamp mod Derek Chisora ikke er en opvarmningskamp forud for et opgør mod Oleksandr Usyk.

Faktisk mener den 34-årige Gypsy King, at han kun har brug for et par uger til at træne, inden han er klar til at 'mose' den ukrainske bokser.

WBC-mester Tyson Fury er blevet afvist af både WBA-, IBF- og WBO-mester Usyk samt Anthony Joshua, da ingen af dem er klar til at bokse mod ham i starten af december.

Det har ført til, at den britiske stjerne har været nødt til at finde en anden modstander. Fury har nemlig været indstillet på at bokse i december.

Derfor er han gået med til at bokse mod 38-årige Derek Chisora for tredje gang. Det betyder dog ikke, at han ikke har planer om at skulle i ringen med Usyk. Det satser han nemlig på at skulle i marts.

Til trods for, at den ukrainske stjerne formåede at vinde over AJ to gange, mener Fury dog, at han er overvurderet.

"Jeg forbereder mig slet ikke på Usyk. Jeg træner op til ham på to uger. Jeg synes, han er overvurderet," lød det fra Fury ifølge The Sun.

"Folk bliver ved med at tale om Usyk. Hvorfor var han ikke i stand til at skabe noget mod Chisora, da de boksede?"

"Jeg kommer til at mose ham. Hvordan vil han gøre noget mod mig? Det kan han ikke."

Inden han kan gå i ringen med Usyk, har han dog en kamp mod Chisora, der skal overstås først. De to kommer til at stå ansigt til ansigt på Tottenham Hotspur Stadium den 3. december.