Floyd Mayweather kan ende med at tage en tur mere i ringen med Manny Pacquiao. Kampen vil potentielt finde sted i Las Vegas næste år.

Tilbage i 2015 vandt Mayweather over Pacquiao i en kamp, der endte med at strække sig over 12 runder.

LÆS OGSÅ: Wilder klar til AJ-kamp – men kræver én ting

Kampen fandt endelig sted, efter boksefans havde ventet i mere end fem år på, at de to boksestjerner kunne nå til enighed om en kontrakt.

Siden da er der gået otte år, og nu lyder det, at de to boksestjerner kan vende tilbage til ringen. Skulle det ske, lyder det, at kampen kan indbringe op mod 500 millioner pund, skriver The Sun.

Global Titans, der er virksomheden bag Mayweathers kommende opvisningskamp i Dubai, står også for forhandlingerne om en kamp mellem Mayweather og Pacquiao.

“Vi arbejder allerede på Floyd vs Manny Pacquaio,” sagde Uday Singh, der er adm. direktør for Global Titans, til The Sun.

“Og offentliggørelsen af en stor kamp næste år med Floyd og Manny Pacquiao kan finde sted så tidligt som i december. En omkamp – ikke en opvisningskamp.”

Mayweather trak sig officielt tilbage i 2017, efter at have besejret UFC-mester Conor McGregor. Siden da har han dog været i ringen flere gange, hvilket dog har været opvisningskampe.

LÆS OGSÅ: Drake taber stort væddemål efter Barcelona-nederlag

Ifølge Singh vil der dog ikke være tale om en opvisningskamp denne gang. Derimod vil det være en professionel kamp, hvilket betyder, at Mayweather risikerer at miste sin bokserekord med 50 sejre og 0 nederlag.