Tyson Fury tæt på aftale om kamp mod verdensstjerne

31/01/2023 07:41

|

Nicolai Busekist

Foto: Mark Robinson/Top Rank Inc via Getty Images

Mest læste i dag

Tyson Fury skulle være tæt på at indgå en aftale om at gå i ringen med den ukrainske Oleksandr Usyk på Wembley Stadium.

Forhandlingerne mellem Tyson Fury og Oleksandr Usyk blev genoptaget efter Furys sejr over Derek Chisora tilbage i december.

Tidligere har det lydt, at det var forventet, at kampen ville ende med at blive afviklet i Saudi-Arabien i april, da landets konge er villig til at betale en stor sum penge for kampen.

Men ifølge ESPN er det endnu ikke sikkert, da det også kan komme på tale, at kampen vil blive afviklet på Wembley.

"Denne kamp var på vej til Saudi-Arabien. Nu kan det være på vej til England, hvilket betyder færre penge i puljen for alle," siger ESPN-journalist Mike Coppinger.

"Og Tyson Fury vil have en masse penge for at kæmpe mod Usyk, uanset hvad han tidligere har sagt om, at det ikke handler om penge, og at han vil kæmpe gratis, men det her er trods alt en storkamp."

"De skal finde ud af det her, og det ser ud til, at det bliver på Wembley Stadium i London i slutningen af april, som er et bedre sted for kampen."

"De kan få 90.000 til 100.000 pakket derind. Tyson Fury er en kæmpe stjerne, men de er nødt til at finde ud af problemet med pengene lige nu. De har henvendt sig til Usyk-lejren for at hente penge derfra, og det er selvfølgelig ikke lykkedes."

Furys promoter, Bob Arum, afslørede i sidste uge, at det er Wembley, der er det foretrukne valg til den kommende kamp.

"Det afhænger af, hvad aftalerne er og så videre. Der er en række af os, der ville foretrække, at kampen var på Wembley, men igen afhænger det af pengene," sagde han til Sky Sports.

"Kæmperne har en meget kort grænse for deres karriere, og de skal tjene de penge, de kan. Særligt store beløb, for om nogle år er de ikke tilgængelige."