Tyson Fury vil have to kampe mod verdensmester

Af: Nicolai Busekist

|

15/12/2022 07:56

Mest læste i dag

Det er en kamp, som rigtig mange boksefans har sat næsen op efter - og Tyson Fury er klar til at tage imod udfordringen.

Tyson Fury har gjort det klart, at han er åben for at bokse mod Oleksandr Usyk. Den britiske bokser vil dog ikke nøjes med en enkelt kamp.

Efter at have vundet over Derek Chisora i deres trilogikamp for to uger siden, har Fury nu rettet blikket mod sin næste udfordring: en kamp mod Usyk.

The Gypsy King ønsker dog ikke at nøjes med en enkelt kamp. Derimod vil han have en kamp i Mellemøsten, hvorefter der skal afvikles en revanchekamp i London.

"Der er ikke født en mand, der kan slå mig. Og jeg vil bevise det mod hvem som helst. Det er ikke et problem," sagde Fury til iFL TV.

"Hvor jeg er i mit liv i øjeblikket, og hvor jeg er med min karriere, ville jeg ikke have lyst til at slå ham ud for hurtigt."

"Jeg vil gerne have ham derind (i ringen, red.) i februar, gøre et eksempel ud af ham, og så give ham en omkamp og gøre det én gang til på Wembley."

"Hvis Mellemøsten kan levere, som de har sagt, de kan det sidste år eller deromkring, så kommer de til at levere i slutningen af februar, og hvis de ikke gør det, så gør vi det i England på Wembley."

"Jeg tror ikke, det er en svær kamp, nej. Han er ikke nær så svær som gamle Del Boy (Chisora, red.). Han vil ikke stå imod de slag, som Derek gjorde."

"Da jeg så kampen mellem ham og Derek, var det en 50/50-kamp. Det kunne have været en 55/45-kamp, men det var ikke tilfældet."

"Jeg har set folk som Usyk mange gange før. Mindre mænd kommer op for at kæmpe mod sværvægtsmesteren og 99 procent af tiden får de bank."

The Sun skriver, at der bliver arbejdet på en kamp mellem Fury og Usyk, som man forsøger at afvikle mellem den 18. februar og den 4. marts.