Vanvittig 'bokseturnering' under opsejling: Flere store navne involveret

Af: Nicolai Busekist

|

14/04/2023 09:58

Mest læste i dag

En bokseturnering, der vil overraske boksefans, siges at være under opsejling. Den kommer angiveligt til at finde sted i Saudi-Arabien.

En helt ny bokseturnering kan være på vej, lyder det fra talkSPORT-eksperten Simon Jordan.

Ifølge The Sun har han udtalt, at den nye turnering ikke bliver med helt vilkårlige navne. Derimod kommer den til at byde på både Anthony Joshua, Deontay Wilder, Oleksandr Usyk og Tyson Fury.

Idéen med dette skulle være, at Joshua skal bokse mod Wilder, mens Fury skal i ringen med Usyk. Begge kampe siges at finde sted i december, hvorefter de to vindere skal stå ansigt til ansigt i en finalen.

Nyheden om den nye turnering kommer kort tid efter, at Joshua har afsløret, at han ikke vender tilbage til ringen før december. Han har endnu ikke afsløret, hvad der ligger til grund for dette.

"Der er en langvarig observation - formoder det er et rygte, der bunder i en vis substans - om, at der er arrangeret en række kampe i Mellemøsten, der involverer Fury, Usyk, Joshua og Wilder," lød det fra Jordan.

"Tre kampe vil finde sted, hvilket er Fury vs Usyk, Wilder vs Joshua og de to vindere af disse kampe, der mødes igen i Mellemøsten i den ultimative kamp."

"Det ville passe med dynamikken i årsagerne til, at Anthony Joshua ikke skal bokse før i december."

Den 33-årige Joshua slog 29-årige Franklin i starten af april, hvor han vendte retur efter sine to nederlag til Usyk. Det var ikke overbevisende, men den britiske stjerne sikrede sig sejren på point efter 12 runder.

Hans promoter Eddie Hearn har tidligere udtalt, at det skulle være den første af tre kampe i 2023, men sådan ser det ikke ud til at blive, da Joshua selv har meldt ud, at han først vender tilbage til ringen i december.

"Min næste kamp er planlagt til december. Ikke ideelt, men alt er en del af et større billede," skrev han på Instagram.