Video går viralt: Mike Tyson banker passager på fly

Af: Nicolai Busekist

|

22/04/2022 08:07

Mest læste i dag

En video af bokselegenden Mike Tyson er gået viralt. I videoen ses han gentagne gange slå en passager på et fly.

Efterfølgende har Mike Tyson-lejren udsendt en meddelelse, hvori de hævder, at det påståede angreb fandt sted, efter at bokselegende 'fik kastet en flaske vand på sig'.

En video af episoden er gået viralt på nettet. Heri kan man se, at Mike Tyson gentagne gange slår en mand, der sad bag ham på et fly, der forlod San Francisco International Airport onsdag aften.

Ifølge kilder tæt på Mike Tyson, var det påståede offer 'ekstremt beruset'. Ligeledes lyder det også, at han gentagne gange skulle have provokeret den pensionerede bokser. Det skriver Mirror.

Efter først at have talt med manden og have stillet op til et billede, blev Tyson angiveligt træt af at blive generet. Efter han flere gange havde bedt manden om at lade ham være i fred, gik Tyson til angreb og tildelte manden flere slag i ansigtet.

Tysons repræsentanter har efterfølgende udtalt til TMZ, at bokselegenden var blevet provokeret af mandens 'aggressive opførsel'.

"Uheldigvis havde Mr. Tyson en hændelse på et fly med en aggressiv passager, som begyndte at chikanere ham og kastede en vandflaske efter ham, mens han sad på sit flysæde," lød det.

Politiet i San Francisco har også bekræftet, at de blev kaldt ud til stedet og tilbageholdt to personer, som de mente var involveret i hændelsen på flyet.

De fortalte TMZ, at en af personerne, der blev behandlet for mindre skader, 'opgav minimale detaljer om hændelsen og nægtede at samarbejde yderligere med politiets efterforskning'.