BMX-stjerne død efter voldsom ulykke

Af: Nicolai Busekist

|

09/06/2023 06:34

Mest læste i dag

Den amerikanske BMX-stjerne har mistet livet, efter at have været involveret i en voldsom soloulykke. 

Den 29-årige BMX-stjerne Pat Casey, der bl.a. vandt guld i BMX Dirt ved X Games i 2021, er gået bort. Det sker efter, at han tirsdag var involveret i en voldsom soloulykke. 

Flere internationale medier skriver, at ulykken fandt sted, da han skulle udføre stunt på ramperne ved Slayground Motocross Park, der ligger i Ramona, Californien. 

Efter ulykken er der blevet udsendt en pressemeddelelse fra San Diego County Sheriffs Department. Af denne meddelelse fremgår det, at den unge kører mistede sit liv på stedet. 

Det er ikke blevet beskrevet konkret, hvad der gik galt for den amerikanske stjerne. Ulykken skete dog ikke på en BMX-cykle, men derimod på en motocrosscykel. 

Efter hans alt for tidlige død, er han blevet hylde og mindet på de sociale medier. Her er der en række af hans nær venner i BMX-miljøet, der har delt opslag, hvori de hylder ham. 

"Pat Casey for evigt. Det største menneske er en underdrivelse. Du vil altid være mit idol. Jeg vil altid se op til dig. Jeg ville ikke være den, jeg er den dag i dag uden dig. Elsker dig bror," skrev BMX-køreren Shane Davis på de sociale medier ifølge Ekstra Bladet

"Absolut en legende, en inspiration for så mange og en god fyr. Hvil i fred, Pat," lød det fra den professionelle BMX-kører Kieran Reilly i en story på Instagram. 

Ved sin død efterlader Pat Casey sig sin kone Susan og deres to børn.