Cykelholdet Astana ophæver med stjerne

13/12/2022 09:21

|

Nicolai Busekist

Foto: Sara Cavallini/Getty Images

Mest læste i dag

Hvis Miguel Angel Lopez har planer om at fortsætte sin karriere som cykelrytter, er han nu nødt til at finde sig et nyt hold.

Cykelrytter Miguel Angel Lopez har ikke længere kontrakt med holdet Astana. De har nemlig valgt at ophæve hans kontrakt, hvilket betyder, at han med omgående virkning er blevet fritstillet.

Det har det kendte cykelhold selv meldt ud i en kort udtalelse mandag aften.

Grunden til, at han har fået sin kontrakt revet over, er ganske simpel. Der er nemlig blevet fundet nye beviser for, at han har en forbindelse til lægen Marcos Maynar Mariño.

At der er en forbindelse med læge og rytter, er ikke betryggende, da lægen i øjeblikket er under efterforskning i en anden sag, der handler om narkohandel og hvidvaskning.

"Holdet har ikke set andre udveje end at ophæve kontrakten mellem hold og rytter, baseret på brud på nævnte kontrakt og interne holdregler, med øjeblikkelig virkning," lyder det fra Astana.

Det er ikke første gang, at det har haft konsekvenser for Miguel Angel Lopez. Tilbage i juli blev han nemlig suspenderet af holdet, fordi de havde en mistanke om, at han havde en forbindelse til den føromtalte læge.

Meget tyder dog på, at sagen nu har taget en ny drejning, som har ført til, at Miguel Angel Lopez ikke længere er Astana-rytter.

Det er ikke blevet meldt ud, hvad der helt konkret ligger til grund for dette, men blot, at der er dukket 'nye elementer' op i sagen.