Cykelstjerne frustreret: Ude igen

Af: Nicolai Busekist

|

08/01/2022 20:05

Mest læste i dag

Den tidligere Tour de France-vinder er frustreret over, at han ikke kan op på cyklen lige foreløbig. Han er nemlig blevet skadet i sit knæ og må stoppe forberedelsen til 2022-sæsonen.

Den firedobbelte Tour de France-vinder Chris Froome må stoppe sine igangværende forberedelser til den kommende sæson. Skaden kommer ifølge Cyclingweekly af, at Chris Froome har overtrænet forud for sæsonstarten.

Det skadede knæ er det samme knæ, som han har haft problemer med siden 2019 og nu kæmper han altså igen: 

"I de sidste 10 dage eller deromkring har jeg haft ret mange smerter på ydersiden af ​​mit knæ, mens jeg træder i pedalerne. Desværre tror jeg, at det kommer fra træningen de sidste par uger. Jeg har været lidt lidt for ivrig med min træning,"Sagde han ifølge Cyclingweekly i en YouTube-video inden han fortsatte: 

"Jeg bliver nødt til at tage en uge af cyklen, før jeg starter meget gradvist. Det er bestemt et tilbageslag for mig."

I 2019 styrtede Chris Froome meget uhyggeligt i løbet Critérium du Dauphiné, som er et forberedelsesløb til Tour de France. Her brækkede Chris Froome både sin nakke, ene albue, hofte og altså det knæ han stadig døjer med. 

Siden styrtet har den tidligere Tour-vinder ikke ramt samme niveau, som han er kendt for. Nu ser det ud til, at Israel Start-Up Nation-rytteren må vente endnu længere tid på det perfekte comeback. 

Det første løb i grandtouren for Chris Froome er Giro d'Italia, som køres fra den 6. maj til den 29. maj.