Cykelstjerne slår fast: Jeg skal ingen steder

Af: Nicolai Busekist

|

16/01/2022 08:55

Mest læste i dag

Den tidligere Tour de France-vinder skal ingen steder forud for sæsonen. Han har nemlig underskrevet en kontrakt, der holder ham ved sit hold indtil 2026. 

Egan Bernal bliver hos holdet Ineos Grenadiers indtil slutningen af 2026. Han har nemlig underskrevet en femårig kontrakt. 

Den 24-årige colombianer har været uhyre vigtig for Ineos, da Chris Froome har kæmpet med at finde formen igen. Han skiftede til Ineos i 2018, som et kæmpemæssigt talent. 

Det tog ham kun et år før han udfoldede sit talent, og vandt som 22-årig Tour de France, og var på det tidspunkt den yngste til vinde løbet. 

Han er da også selv meget begejstret for forlængelsen af kontrakten: 

"Det er virkelig vigtigt at underskrive denne nye kontrakt. Jeg er virkelig glad for dette hold. Jeg er virkelig stolt af holdet og personalet. Jeg går nu ind i mine vigtigste år. Det bliver mine bedste år, og jeg vil gerne bruge denne tid med dette hold," sagde Egan Bernal ifølge Cyclingweekly

Han glæder sig også til årets Tour de France, da han sidste år holdte en pause fra touren efter et hårdt Giro d’italia:

“Jeg glæder mig virkelig til at vende tilbage til Touren. Jeg sprang sidste år over på grund af Giroen, men det føles som om, det er længe siden, jeg var til Touren," sagde Egan Bernal.

Årets Tour de France starter 1. juli i København, når de 3 første etaper køres igennem det danske land.