Dansk cykelstjerne rygtes til nyopstartet cykelhold

Af: Nicolai Busekist

|

18/10/2022 11:56

Mest læste i dag

Efter denne sæson udløber Alexander Kamps kontrakt med Trek-Segafredo. Når hans kontrakt udløber, forlader han holdet.

28-årige Alexander Kamp siger efter denne sæson farvel til holdet Trek-Segafredo. Hans kontrakt udløber nemlig, og den vil ikke blive forlænget.

Det har storholdet bekræftet over for Ekstra Bladet, oplyser Ritzau.

Kamp er ikke den eneste dansker i folden hos Trek-Segafredo. De har nemlig også stjernen Mads Pedersen på lønningslisten. Snart er de dog en dansker mindre, når Kamp efter denne sæson siger farvel.

Ifølge Ekstra Bladet har han dog allerede styr på sin fremtid. Avisen har talt med flere unavngivne kilder, der mener at vide, at han fortsætter sin karriere hos Tudor Pro Cycling.

Det nye schweiziske hold er et interessant projekt, der blandt andet er ejet af den tidligere verdensstjerne Fabian Cancellara.

I år er holdet rangeret som et kontinentalhold. Allerede fra næste år tager de dog et skridt op, da de skal køre på næsthøjeste niveau - nemlig ProTream.

Det betyder, at 28-årige Kamp faktisk træder at skridt ned ad rangstigen, hvis han skifter til Tudor Pro Cycling. Hans nuværende hold kører nemlig med på Wourld Touren, som er cykelsportens højeste niveau.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Alexander Kamps agent, men han har ikke ønsket at bekræftet det kommende skifte. Han har dog forklaret, at den danske cykelprofil har styr på sin fremtid.

Kamp har været en del af Trek siden 2020. Inden da, var han en del af blandt andet Riwal og Bjarne Riis' Team Virtu Cycling.