Ekspert slår fast: Det er slut for Jonas Vingegaard

10/09/2023 15:50

|

Emil Martesen

Cykeleksperten Bjarne Riis slår fast, at det er slut for den danske cykelstjerne.

Mest læste i dag

I den hårde og uforudsigelige verden af professionel cykling, er det ikke usædvanligt at se hold justere deres strategier i fra dag til dag, som reaktion på de 'slag' der slås mellem rytterne på landevejen.

Men Jumbo-Visma's nuværende tilgang til Vuelta a España synes at tage denne fleksibilitet til et nyt niveau, med en tilsyneladende flydende lederskabsstruktur, der holder både fans og konkurrenter gættende, mens kortene holdes tæt til hånden.

Efter en imponerende præstation på den sjette etape, hvor Sepp Kuss sikrede et betydeligt forspring, har spørgsmålet om, hvem der er den sande leder af Jumbo-Visma, været på alles læber.

Og nu er der kommet svar på tiltale.

I hvert fald hvis du spørger cykeleksperten Bjarne Riis, der ikke lægger skjul på, at drømmen om en Vuelta-sejr er slut for Jonas Vingegaard.

Det afslører han ifølge B.T.

Bjarne Riis, en mand med årtiers erfaring i sporten, løftede nemlig sløret for, at chancerne for, at den ydmyge Glyngøre-dreng vil ende i førertrøjen, nu er ude af billedet. Han fortæller i samme ombæring, at det naturligvis er fraregnet en kæmpe Sepp Kuss-nedtur, men ellers ser han amerikaneren stikke afsted med det hele.

Men ikke en dag er ens i cykelsporten, så mens vi nærmer os slutningen af Vueltaen, er der for alvor lagt i kakkelovnen til en række spændende etaper, der vil vise om Bjarne Riis' ord holder stik.