Et skjult es i ærmet: Her er Jonas Vingegaards hemmelige våben

Af: Emil Martesen

|

17/08/2023 08:23

Mest læste i dag

Jonas Vingegaards hemmelige våben har nu set dagens lys.

Jumbo-Visma-cykelholdet har sat sig et ambitiøst mål for 2023: at vinde alle tre Grand Tours i ét kalenderår.

Og blot 10 dage før der tages hul på den sidste Grand Tour - nærmere bestemt Vuelta a Espana - så har det hollandske mandskab løftet sløret for, at når der blændes op for det spanske etapeløb, så bliver det med en række store navne.

Mens alle øjne er rettet mod Jonas Vingegaard og Primoz Roglic, der skal dele kaptajnrollen, så står det nu sort på hvidt, at den evigt trofaste hjælperytter Sepp Kuss stiller til start, når der inden længe blændes op for Vuelta a Espana.

Sepp Kuss, der allerede har imponeret i både Giro d'Italia og Tour de France, vil forsøge at gøre det samme i Vueltaen, hvilket ville være en bemærkelsesværdig præstation, da det ville være hans tredje Grand Tour i samme år.

Ud over Sepp Kuss har Jumbo-Visma også sikret sig tjenesterne fra stærke ryttere som Attila Valter, Robert Gesink, Wilco Keldermann, Koen Bouwman, Jan Tratnik og Tobias Foss.

Og med dette stærke lineup ser Jumbo-Visma ud til at være i en god position til at skrive historie og sikre sig den tredje og sidste Grand Tour-sejr.