Fejring gik helt galt: Cykelrytter måtte på hospitalet

Af: Nicolai Busekist

|

18/05/2022 10:00

Mest læste i dag

En fejl under fejringen medførte, at den unge cykelstjerne måtte en tur på hospitalet.

Biniam Girmay (Wanty) fra Eritrea havde god grund til at være glad tirsdag. Her blev han nemlig den første sorte afrikanske cykelrytter til at vinde en individuel etape i en grand tour.

Det var dog ikke lang tid, at det 22-årige talent fik lov til at juble over det. Da han skulle fejre sin sejr i Jesi, der ligger i den østlige del af Italien, endte han nemlig med at sende sig selv på hospitalet.

Da han skulle åbne den flaske prosecco, han fik overrakt som vinder af etapen, lod han den nemlig stå på jorden, mens han bøjede sig ned over den, da han åbnede den.

Som man måske kan regne ud, så endte det ikke helt godt, for det resulterede nemlig i, at proppen sprang af og ramte ham i venstre øje. Det skriver Cyclingnews.com.

Det var tydeligt, at det gjorde ondt på den unge cykelrytter, men til trods for dette, valgte han at fuldføre sin fejring. Ikke nok med det, så sørgede han også for, at han fik sprøjtet med indholdet af flasken.

Flere gange under fejringen kunne man dog se, at han tog sig til øjet, men alligevel forsøgte han at sætte et smil på læberne, da det trods alt var en stor dag for ham.

Efterfølgende blev han tilset af løbslægen og hans holdlæge. Ingen af dem ville løbe en risiko, hvorfor de sendte ham til det nærmeste hospital.