Først var det Jonas Vingegaard: Nu kan Mads Pedersen og Mattias Skjelmose klappe lidt ekstra i hænderne

Af: Emil Martesen

|

16/08/2023 12:00

Mest læste i dag

Lidl-Trek-mandskabet har godt gang i svingdøren.

I kølvandet på den helt store Tour-triumf, hvor Jonas Vingegaard og resten af Jumbo-Visma-tropperne endnu engang viste sig, at være en stor mundfuld for resten af feltet, så opruster det hollandske mandskab yderligere.

De har nemlig sikret sig underskriften fra den talentfulde cykelrytter Matteo Jorgenson, der har valgt at forlade Movistar til fordel for Jumbo-Visma.

Men Lidl-Trek-cykelholdet vil også leget med.

De har nemlig underskrevet en toårig kontrakt med den østrigske cykelrytter, Patrick Konrad.

Patrick Konrad, som tidligere slog sine folder for Bora-Hansgrohe, har i hele sin professionelle karriere løftet sløret for sin pålidelige klatreevner.

Han har tidligere markeret sig ved at placere sig i top 10 ved Giro d’Italia og sikre en etapesejr ved Tour de France 2021.

Det skriver cyclingnews.

Med sin erfaring og ekspertise vil Konrad utvivlsomt være en værdifuld tilføjelse til Lidl-Trek-mandskabet:

"Jeg ser virkelig frem til dette nye kapitel. Jeg håber, jeg kan hjælpe holdet med at opnå stor succes", sagde Konrad i kølvandet på det store skifte.

Han udtrykte også sin ambition om at vinde endnu en Grand Tour-etapesejr.

Generaldirektør for Lidl-Trek, Luca Guercilen, lægger heller ikke skjul på rosen, da han snakker om Patrick Konrads evner og understregede, at han vil passe godt ind i holdets kultur, både sportsligt og socialt:

"Patrick har vist, at han kan præstere i forskellige løb, uanset om det er for et hold eller et personligt mål. Vi tror, at hans tilstedeværelse vil forbedre vores samlede præstation og bidrage positivt til holdets atmosfære", sagde Luca Guercilen.

Med denne nyeste tilføjelse ser det ud til, at Lidl-Trek er klar til at tage cykelsporten med storm i de kommende år.