Fuglsang med stort ønske: Jeg vil gerne køre det igen

Af: Nicolai Busekist

|

16/11/2021 10:05

Mest læste i dag

Jakob Fuglsang har et stort håb om, at han næste år kan få indfriet sit ønske om at køre Flandern Rundt.

Flandern Rundt er et cykelløb, der i mange år har stået højt på Jakob Fuglsangs ønskeliste.

Derfor har han spurgt om lov til at køre løbet siden 2017, men både i 2017, 2018, 2019 og 2020 fik han et nej. Men i starten af i år så drømmen endelig ud til at blive realiseret.

Kun en uge før løbet blev han dog taget af startlisten, da det med de gældende coronaregler ville blive for ambitiøst at køre i Belgien og starte i Baskerlandet Rundt dagen efter.

Nu håber den 36-årige danske cykelrytter, at han kan få realiseret sit ønske om at køre Flandern Rundt næste år.

"I de kommende dage fortsætter vi med at tale om mit løbsprogram og kigge på tingene, men jeg vil gerne køre Flandern Rundt igen," siger han i et interview med Cyclingnews ifølge TV 2 Sport.

Han afslører også, at han har spurgt Astana om lov siden 2016, hvor han kørte sit eneste Flandern Rundt. Hidtil har han dog ikke fået lov af holdet.

"Jeg spurgte Astana hvert år, siden jeg kørte mit første og hidtil eneste Flandern Rundt i 2016. Jeg har altid ønsket at komme tilbage og forsøge mig igen, men de ville ikke rigtig give mig lov," siger han også.

Fuglsang fortæller, at han selv ser det som en god mulighed, at han stiller til start i Flandern Rundt og Amstel Gold Race, inden han deltager i Flèche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège.

Da han deltog i Flandern Rundt i 2016, endte Jakob Fuglsang på en samlet 25. plads. Næste udgave af Flandern Rundt køres søndag den 3. april næste år.