Hele internettet er efterladt i chok efter mystisk handling ved VM i cykling: Nu brydes tavsheden

11/08/2023 12:00

|

Emil Martesen

Foto: YouTube

Mest læste i dag

Nu brydes tavsheden i kølvandet på den mystiske episode.

VM i cykling løber i øjeblikket af stablen.

Og selvom der for alvor var lagt i kakkelovnen til en masse overraskelser, så har denne historie stjålet alle overskrifterne.

Marlen Reusser er en af cyklingens mest lovende talenter, men ikke desto mindre tog VM i enkeltstarten en uventet drejning, da hun på mystisk vis trillede ind i siden af vejen og smed sig stortudende i asfalten.

Og mens de garvede cykelentusiaster blev efterladt i chok, så har hun langt om længe brudt tavsheden.

Nu har hun nemlig åbnet op omkring de udfordringer, hun står over for i den professionelle cykelverden.

På trods af, at hun har haft en bemærkelsesværdig sæson med sejre i både Baskerlandet Rundt og Schweiz Rundt, følte hun behovet for at trække sig fra kvindernes enkeltstart ved verdensmesterskaberne i Skotland.

Marlen Reusser, som tidligere var blevet betragtet som den største guldfavorit, besluttede at stoppe midt i løbet. Hun forklarede det med noget så simpelt som, at hun ikke følte sig i stand til at konkurrere på det tidspunkt:

"Cykling har så mange gode ting at byde på, men det stopper aldrig, og der må jeg sige stop. For nu", lød det fra Marlen Reusser.

Denne beslutning kommer i kølvandet på en intensiv sæson, hvor Marlen Reusser deltog i mange af årets forårsklassikere og vandt flere prestigefyldte løb. Hun påpeger, at den konstante række af løb har forhindret hende i at nyde hendes sejre.

Selvom hun trak sig fra enkeltstarten, lægger Marlen Reusser ikke skjul på, at hun ikke har mistet sin passion for cykling. Det forbliver usikkert, om hun vil deltage i kvindernes linjeløb søndag.