Her sker det: Nu er der god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne for Jonas Vingegaard

Af: Emil Martesen

|

16/08/2023 09:30

Mest læste i dag

Den ydmyge Glyngøre-dreng må have svært ved at fjerne smilet fra læberne efter en særdeles overraskende nyhed så dagens lys.

I kølvandet på den helt store Tour-triumf, hvor Jonas Vingegaard og resten af Jumbo-Visma-tropperne endnu engang viste sig, at være en stor mundfuld for resten af feltet, så opruster det hollandske mandskab yderligere.

De har nemlig sikret sig underskriften fra den talentfulde cykelrytter Matteo Jorgenson, der har valgt at forlade Movistar til fordel for Jumbo-Visma.

Denne beslutning markerer begyndelsen på en ny æra for den 24-årige amerikaner, som har underskrevet en treårig kontrakt med det hollandske storhold.

Matteo Jorgensons beslutning om at skifte hold kommer efter flere bemærkelsesværdige præstationer i løbet af sæsonen, herunder to top-5-placeringer i Tour de France og imponerende resultater i både E3 Saxo Classic og Flandern Rundt.

Jumbo-Visma-sportsdirektør Merijn Zeeman lægger heller ikke skjul på sin begejstring for Matteo Jorgensons tilføjelse til holdet og fremhævede hans alsidighed som en af de primære grunde til at han nu fremover skal slå sine folder for det hollandske mandskab:

"Han er en af de bedste ryttere i det professionelle felt", sagde Merijn Zeeman.

For Matteo Jorgenson handler skiftet ikke kun om personlig udvikling, men også om at være en del af et hold, der konstant stræber efter sejren.

Han ser frem til at arbejde sammen med holdkammerater som den danske stjerne Jonas Vingegaard, der også er en del af Jumbo-Visma:

"Om det er for mig selv eller en holdkammerat – at køre for at vinde motiverer mig", lyder det fra Matteo Jorgenson efter det store skifte.

Han ser også skiftet som en mulighed for at udnytte sit fulde potentiale og tage sin karriere til det næste niveau.

Og det får han rig mulighed for, når han fremover skal trække Jumbo-Visma-trøjen over hovedet og køre på verdens bedste cykelhold.

Med denne nye tilføjelse ser Jumbo-Visma's fremtid lys ud, da holdet fortsætter med at styrke sin position i den professionelle cykelverden.