Jakob Fuglsang tvunget til uventet pause

26/02/2023 09:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Tim de Waele/Getty Images

Mest læste i dag

Jakob Fuglsang har meldt ud, at han er blevet tvunget til at tage en pause fra cyklingen, da han er blevet ramt af inflammation i sin ene testikel.

Jakob Fuglsang kommer ikke til at sætte sig op på en cykel i den nærmeste fremtid. Han har nemlig været nødt til at holde en uventet pause fra sin sport.

Årsagen til dette er, at han er blevet ramt af inflammation i sin ene testikel. Det vides ikke, hvor lang tid det kommer til at holde ham væk fra cyklen.

Det har den 37-årige danske stjerne, der kører for holdet Israel-Premier Tech, meldt ud lørdag aften i et opslag på Instagram.

På det sociale medie har han delt et billede, hvor han sidder i en hospitalsseng. Opslaget, der blev delt på hans story, bruger han til kort at fortælle om sin situation.

"Store kugler er ikke altid godt. Det har jeg fundet ud af. Inflammation i min venstre testikel giver en uventet pause," skriver den danske cykelstierne hen over sit billede.

Som Fuglsang også selv har givet udtryk i, i sit opslag på det sociale medie, er det en noget uventet pause, han har været nødt til at tage sig.

Den 37-årig dansker var nemlig i færd med at UAE Tour, hvor han havde gennemført de første fire etaper fra mandag og frem til og med torsdag.

Fredag stod han dog ikke klar, den femte etape af løbet, der bliver kørt sidste etape af søndag, blev sat i gang. Her havde den danske stjerne nemlig været nødt til at trække sig.

Det var dog først lørdag aften, at det blev meldt ud, hvad der lå til grund for, at han havde været nødt til at trække sig.